A zsidó ugyanis kifejezetten élősdi. Az ilyen állapotokat már megszüntették Lengyelországban. Ha ott a zsidók nem akarnak dolgozni, agyonlövik őket. Úgy kell kezelni őket, mint a tuberkulózis bacilusát, amely megfertőzheti az egészséges testet. Ez nem kegyetlenség, ha az ember meggondolja, hogy ártatlan teremtményeket is meg kell ölni, mint amilyen a nyúl és az őz, különben kár támad. Mért kellene a bestiákat, akik a bolsevizmust akarják ránk hozni, jobban kímélni? Népek, amelyek nem védekeznek a zsidók ellen, elsorvadnak.


Hitler szavai Horthyhoz a klessheimi találkozón 1943-ban.

Az Új Magyarság 1944. július 18-i száma. A gázkamrákról a nemzetközi sajtóban tömegesen megjelenő híreket a szélsőséges magyar publicista az "izzadtarcú zsidó riporter" kitalációinak minősítette.

 

Idézetek

Jungerth-Arnóthy Mihály, a külügyminiszter helyettesének beszámolója az 1944. június 21-i minisztertanácsi ülésen, részlet a gyorsírói jegyzőkönyvből: "...előadja, hogy, hogy két-három hét óta, mióta megindult az egész ország területéről a zsidók deportációja, a semleges országokban nemcsak a magyar kormány, hanem Magyarország irányában, milyen nagy mértékben rosszabbodott meg a külföld széles körének véleménye. Ezt látjuk most már nemcsak a szövetségesek, hanem a semleges országok sajtójánál és külföldi képviseletekről is ezt jelentik. Németországot, Olaszországot, Horvátországot és Szlovákiát kivéve a deportálások iránt nagy érdeklődés mutatkozik. Súlyos kegyetlenkedéseket vetnek szemünkre. A zsidók 'kiirtásáról' beszélnek. Erős kritika tárgya az, hogy előfordult az, hogy 80 zsidót raknak egy marhaszállító kocsiba, ahová csak egy vödör vizet tesznek be. A deportáltak közül sokan állva teszik meg a hosszú utat. Hírek vannak, hogy Lengyelországban elgázosítják és elégetik a legyengült szervezetű zsidókat."

   
Jognyilatkozat Linkek Támogatóink degob.hu bphm.hu